V sedanjem času, sta stres in napetost naša vsakdanja sopotnika. Zato je zelo pomembno, da se zavedamo, kako se sprostiti in pozabiti na napore.
Če so mišice preveč napete, otežujejo krvni obtok in s tem preskrbo s kisikom in z energijo.

Nega obraza

V Studiu dobrega počutja H.E.B.A., uporabljamo profesionalno slovensko kozmetiko AIKON.

Aikon Derma Systems proizvaja visoko zmogljive kozmetične izdelke, ki rešujejo funkcionalne probleme kože. Gre za napredne kozmocevtike, ki vsebujejo učinkovine z dokazanim delovanjem in v koncentracijah, ki vplivajo na različna stanja kože.

Pri negi se se osredotočimo na reševanje problematike kože (aktivno pomlajevanje obraza,zaščiti proti fotostaranju, odpravljanju pigmentnih nepravilnosti, negi občutljive kože nagnjene k rdečici, aknasti in nečisti koži),zato vam nego prilagodimo.

Nega obraza traja do 90 minut.običajno pa zajema površinsko čiščenje, specialni piling, pripravo kože na globinsko čiščenje, globinsko čiščenje obraza, masaža obraza, dekolteja in zatilja, masko, ter zaključne preparate. Na vašo željo se vam uredijo tudi obrvi.

Ponujamo vam tudi dermo korekturne terapije-tretmaje s kislinskimi pilingi,a katerimi aktivno zmanjšujemo gube,pomlajujemo,posvetljujemo hiperpigmentacije in popravljamo bariero.

S strokovnim teamom Aikon vam občasno ponujamo tudi dermadiagnostiko,kjer dobite natančen vpogled v vašo kožo ter svetovanje.

Masaže z naravnimi olji

Masaža je eden najstarejših in najlažjih načinov za pridobivanje in ohranjanje trdnega zdravja. Blagodejni učinki masaže se kažejo v izboljšanem krvnem obtoku, sproščenih mišicah, izboljšani prebavi in pospešenem izločanju odpadnih snovi iz telesa in psihični sprostitvi.

Tako z masažo poskrbimo za sprostitev tako telesa kot duha.

Klasična masaža telesa

ki zdravi in sprošča s pomočjo klasičnih tehnik dotika. Tako vplivamo na bolj uravnoteženo delovanje telesnih funkcij, sproščamo mišice in telesu vračamo vitalnost.

MASAŽA Z NARAVNIM PILINGOM

Piling telesa, bo vaši koži povrnil sijaj in voljnost, s telesa bo odstranil vse odmrle celice in kožo nahranil z dodatnimi hranili. Piling pospeši prekrvavitev, cirkulacijo in limfni obtok ter deluje razstrupljevalno. Po pilingu pa sledi še sproščujoča masaža celega telesa.

Visit in Ladbrokes bingo information.