MASAŽA CELEGA TELESA, OBRAZA IN LASIŠČA

Pustite se razvajati in doživeli boste popolno sprostitev, hkrati pa nabrali novih moči za nov dan.

SPROSTILNA MASAŽA STOPAL

Zaradi pokončne drže morajo naš stopala nenehno prenašati pritisk telesne teže. Tako so naša stopala čezmerno obremenjena, posledice pa so motnje prekrvavitve, zaradi česar noge bolijo in zatekajo. Vsekakor dovolj razlogov, da svojim nogam občasno privoščimo kaj dobrega – najboljše kar sprostilno masažo stopal.

LOMI – LOMI

Havajska masaža Lomi – Lomi je del tradicionalnega zdravilskega izročila, ki se preko zdravilcev – šamanov prenaša iz roda v rod. Beseda Lomi -Lomi pomeni preprosto masaža, podvojena beseda Lomi pa poudarja njeno pomembnost. Havajci verjamejo, da masaža zdravi na telesni, duševni in duhovni ravni, zato je njihov pristop k pacientu celostni. Masaža Lomi – Lomi temelji na havajski filozofiji imenovani Huna, ki pravi, da vse, kar obstoji, išče harmonijo in ljubezen, zato masažo imenujejo tudi masaža “ljubečih rok”. Cilj Lomi – Lomi masaže je sproščanje blokirane energije, njeno harmoniziranje in preusmerjanje s področij telesa, kjer je v izobilju v področja, kjer je v primanjkljaju. Je intenzivna masaža, ker je povdarek predvsem na večjih mišičnih skupinah.

ANTICELULITNI TRETMA

Želite novo zagon, novo motivacijo? Ne opustite svojih sanj o zmanjšanju celulita. Mi vam bomo pomagali z anticelilitnimi tretmaji in nasveti glede vaše telesne aktivnosti.
Konkretna in temeljita anticelulitna ročna masaža z naravnim oljem, naravne anticelulitne obloge iz alg in gline, specialno olje/gel proti celulitu.

Visit in Ladbrokes bingo information.