NEGA ROK IN NOHTOV

Alessandro NailSpa je sistem naravne nege nohtov in rok, ki združuje tradicionalne postopke aromaterapije z naravnimi učinkovinami, ki rešujejo probleme in ohranjajo zdravje različnim tipom nohtov, ter neguje in preprečuje prezgodnje staranje kože rok in dlani. Vrhunski proizvodi z esencialnimi olji, prijetne teksture, unikatni protokoli in aromaterapija, spremenijo manikuro v izkušnjo dobrega počutja. Velika izbira dekoracij in barvnih lakov, ki ne vsebujejo formaldehida.

Pri manikuri vas razvajamo z naravnim pilingom za roke, masažo dlani in rok, celotno nego in oblikovanja nohtov. Ko so urejene roke in nohti pride na vrsto lakiranje.

NEGA NOG / PEDIKURA

Pedikura je nega nog in stopal ki, vključuje namakanje nog v kopeli, odstranjevanje trde kože, nego nohtov (oblikovanje, odstranjevanje obnohtne kožice) in stopal ter masko in masažo stopal, za zaključek pa še osvežilni gel za utrujene noge.

PERMANENTNO LAKIRANJE

Inovacija na področju UV lakov, visoko kvalitetni lak, ki okrepi naravne nohte, da postanejo odpornejši, lak ki se ne kruši in ima dolgotrajni briljantni sijaj, zdrži več kot dva tedna in se posuši v trenutku. Vašega nohta ne poškoduje in tudi odstranjevanje laka je varno za vaš noht.

Visit in Ladbrokes bingo information.